PCI express 3.0 x16 to x16 Jumper Кабел 16x PCI-Express Tx to Tx / Tx Rx to PCIe за таксите, пуловери, удължител, адаптер, PLD

j46948
В наличност
56.13лв. 59.08лв.

Кабел за свързване на ADT-Link PCI express 3.0 x16 търговска марка: ADT-LINK

Име на продукта: кабел скок PCIe x16

Модел на продукта: R33SS, R33FF, R33NS, R33NF

Скорост на пренос на данни: PCIe 3.0 x16 full speed, 128G/bps (макс.)

Дължина на проводника: 3 ~ 100 см, дължина може да се персонализира,

Приложение: PCIe x16 board board to скок , удължител , адаптер , гъвкави , сгъваеми , plug

Работна температура: -20 ~ 80oC

Съответствие С Изискванията На RoHS: Да

Ако вашите приложения използват дънна платка, която трябва да се свърже с друга печатна платка чрез PCIe, и тази печатна платка е с конекторите PCIe вместо края на пръстите, след това монтаж на джъмперите PCIe могат да отговарят на вашите нужди.Цялата скорост и гъвкавост на оригиналния монтаж ADT Продължавам, но за приложения от типа на "карта на сайта".

ADT PCIe Jumper products Part-Number описание:

Описание дължина на кабела:

Дължината на тел се отнася за видимата част на кабели.Той не включва в себе си платката и конектор.За получаване на информация за дължината на проводника, моля, обърнете се към синята стрелка 5 см на фигурата по-долу.

Предимство на продукта:

1. предимство на проводници, с помощта на патентован немски внесен тел, с помощта на Тайван е внесъл висококачествен конектор, высокочастотную предаване на поддръжка на PCI-E 3.0 стабилизированную.

2. предимство на дължина на кабела, от 5 см до 1 м, дължина на проводник може да се персонализира според нуждите на клиента.

3. различното сигнал не е никаква автоматизиран дизайн, не е проблем намеса затихване на сигнала паразитной капацитет и паразитной индуктивност, и не е микро-късо КАФЕ, и продуктът да е здрава.

4. продуктът използва висококачествени материали, точността на производството на печатни платки, дебелина мед удебелени до 1 грама, съдържание на злато в злато пръст достатъчно, златна крак е с добра проводимост, което може да намали син екран катастрофи, причинени от увеличаване на устойчивост на окисление и корозия.Трансфер на сигнала стабилно на пълна скорост, и няма никакви проблеми със съвместимостта.

5. кабел, използван в самия продукт, което е много издръжлив.Той е защитен от полагането на печатна платка с дебелина 3 мм в мястото на заваряване на метални и се монтира с винтове и шестигранными болтовете.Продукт силен и здрав, устойчив на теглене, противоинтерференционный, и не ще бъде нарушено.Проблемът с ноктите.Тел могат да се огъват и да се прибират, без да се засяга използването му.

6. ПХБ джудже и смел дизайн, джудже не ще да се залепи на видео картата, добавяне на мазнини и по-дълъг дизайн, за да направите такса е по-лесно да инсталирате, като намалява вероятността от повреда.

Q&A:

Има ли някакво електромагнитно екраниране на кабела?

Удължител използва най-новите материали за защита от електромагнитни смущения, с пет единствените плоски кабели дизайн.Този метод позволява пълно покриване на всеки кабел с защита от електромагнитни смущения, с помощта на проводящ полимер за защита от входящи или изходящи лъчения електромагнитни честоти, свеждане до минимум намесата и влошаване на производителността, а също и намаляване на теглото удължител.

Дебелината на кабела?Възможно ли е да му се огъват?

Дебелина на телта е 1,4 мм и може да се огъват и да се прибират, без това да повлияе на използването.

Има ли обмен на сигнали PCIe Tx-Rx?

Проследяване на сигнала PCI express на този продукт е даден на следващата фигура.

Модел R11SS функция разширяване на сигнала, директна връзка на сигнала PCIe не е преобразуване, Tx към Tx, Rx към Rx, подходящ за скок, използване на разширяване.

Етикети: pxi, adt линк, rx tx, PLD, скок-приемник, син телевизор, проектиране на платки, fpga, такса pci, скок Т12, печатна платка на fpga.

Спецификация

  • Номер На Модела: r33
  • Статус На Продукта: Склад
  • търговска марка: ADT-Link
  • Тип: Кабели PCI-Express