1 брой 6"/150mm диамант гъвкави полиращи тампони M14 дюза за шлайфане машина, мрамор, камък, циклене диск

j131787
В наличност
7.97лв. 9.96лв.

Diamond е влажна и гъвкава карета перална площадка за камък, черен плочки, керамика,мрамор, бетон, цимент на пода, терраццо, стеклокерамики, изкуствен камък, плочки, остъклени плочки, плочки остеклованной

Състав На Продукта:

Diamond abra, в съчетание с подпертыми композиционен материал, кука & линия

Пясък: 50# 150# 300# 500# 800# (груб с глоба, опция е )

Размер: диаметър 6"/150 мм, дебелина 3 мм

Характеристика: силна опесъчаване сила, добра здравина отлична яснота, блясък, лека степен не се променя в цвета на самия камък, с остъклени бързо, добра яркост и не избледнява

Приложение:

Този предмет самоклеится велкро wheelhead площадки и е подходящ за шлайфане на камък, апартаментите са с шлифован профил на плочки, керамика.

Подходящ за полиране на камък, линейно заваряване, електродъгово плоча и камък със специална форма processing.това може да се използва и за обработка, ремонт и ремонт на мрамор, бетон, цимент на пода, терраццо, стеклокерамики, изкуствен камък, плочки, остъклени плочки, остеклованной плочки.

Ръководство на потребителя:

Използвайте ги, от груба до тънка, окончателно полиране.

Целият процес изисква, така че водата се охлажда напълно, но в етап на полиране на водата не трябва да бъде прекалено много.

Етикети: diamond шлайфане кръг, Шкурка 180мм, бронята на мотора, диамантен диск за шлайфане diatool, rammstein of, щеточная тел, foot шлайфане на камък, v един пулверизатор, воденичен камък, примарк.

Спецификация

  • търговска марка: АНЕЛИЯ БРАЛИН
  • Номер На Модела: DFP0601
  • Тип: Друго
  • Аксесоари за diy: Херпес зостер
  • Размер: Diameter 150mm