Pleroo Custom Guitar pickgaurd - чудесно за акустична китара J45 Pickguard разкъсване форма, кафява Костенурка

j137853
В наличност
9.88лв. 12.05лв.

Pleroo Custom Guitar pickgaurd - чудесно за акустична китара J45 Pickguard форма на сълза с отлично качество на защита от надраскване за защита на китара .кафява Костенурка, с дебелина около 1 мм,елегантен скосен край .С самозалепваща лента на гърба си и да го разкрие, да се придържаме към Pickguard, лесно да се създаде ; напълно нов имат защитен филм на върха .

Доставка и товаро-разтоварни дейности

· Ние гарантираме изпращане в рамките на 48 часа след потвърждаване на плащането (с изключение на празнични и почивни дни).

· За клиенти в САЩ, ние ще изпратим чрез ePacket доставка от Китай, тя обикновено ще пристигне в рамките на 7-12 работни дни.За други клиенти, искаме да стандартизиран международен метод на пощенска плащане на фиксирана ставка, може да отнеме 15-30 работни дни.Вие знаете, че международната доставката може да отнеме още няколко дни, моля великодушно ме разбирайте погрешно .

· Пощенска застраховка се предлага в случай на всякакви пощенски загуби и щети.Ние не носим отговорност за каквито и да самоучастие предмети, загубени по време на изпращане на поща.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача, която може да намерите в съответните отдели на вашата страна.

Обратна Връзка И DSRs

· Ние сме зависими от нашата репутация и удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех.Затова вашите коментари са изключително важни за нас .Ако сте любители на моите стоки моля оставете ми добър съвет и класиране DSR5 звезди

Ако имате някакви въпроси за подробности, моля не се колебайте и се свържете директно с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви служи

Свържете се с нас

На всички електронни писма, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ако не сте получили нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Етикети: тампон за бас-китара, пълен sg pickguard, бас пикгард, дървени накладки акустична, рафтинг акустичен, китара чибсона, процесор за ефекти, пикгард, les paul pickguard, китара лешояд suhr.

Спецификация

  • Номер На Модела: J45
  • търговска марка: Плероо

Rajkumargupta 1979
2020-12-24
5/5
Nice !!!