Lapiz Para Pantalla Táctil Recargable de 1.5 mm de Punto Fino para Pintar, Lápiz Digital Compatible Таблети против Pantalla Táctil

j48870
В наличност
53.99лв. 59.98лв.

【El молив е като химикалка писалка точка реална】 Това ще молив от Apple жив е направено tá de алуминиева сплав с високо качество.Няма пластмасови части и осигурява естественото чувство за писане.Интерфейси бързо и единни с телевизор.Идеално за това, за да си водите бележки, да изготви приложения, да играете игри или да преразгледа електронна поща.

【Advanced Design Pen】Con The New Tech: paint, този молив за iPhone е по-удобен за използване и по-лесно се управлява; ще се насладите на опит от използването на този кралския тип молив върху хартия с молив.Bluetooth не се изисква нито за приложения nguna connection, нито за приложения nguna connection.

【Diseño Two in Apple ipad Uno】Nuestro light pen е подходящ с чист меден гъвкав и чувствителен връх 1,5 мм. активен стилус молив осигурява писане и рисуване с висока прецизност и висока точност.Чувствително към сетчатому влакна на върха позволява издраскване от пясък, отпечатъци от лапите или мазнини в новосибирск.

【Función saving Енергия】 Това ще молив за таблета с USB кабел можете да използвате непрекъснато в продължение на 10 часа, а времето на зареждане - това соло 1 пъти.Автоматично се изключва след 30 минути престой, което ще помогне за намаляване на разхода на батерията и удължаване на нейния експлоатационен живот. 【IMPORTANTE】 вход от изтегленото е 5 в/0,1 A. Не използвайте бърза зарядното устройство, тъй като Чип вътрешен dañaría ще се дължи на високата валута.

【Compatibilidad и service Cliente】 Това ще цифров стилус Писалка той е подходящ за всички устройства с чувствителен на допир заставкой и мобилни телефони.Ние предлагаме приятелска гаранция 12 месеца плюс деволюцию от пари 30-дневна гаранция.Можете да се свържете с 24-часова услуга за поддръжка на клиенти на компанията arnos. 【Nota】Si става въпрос за iPad, закрывающем конфигурация "Solo compatible with Apple Молив" в iPad, преди да го използвате.

Етикети: кобур мъжете Fino, корицата на l fino, емблемата на Пунто, punto polo, Пасо Fino видео, Punto Италия, лампа Пунто, тънка чанта fino, бяло Пунто, слушалки fino.

Спецификация

  • Съвместим Марка: Apple iPhone
  • Материал: Метални

Rlshower 77
2021-02-01
5/5
Light and great connection to the tablet.