Не логото пълен 3K Carbon Fibe притежателя на бутилката под наем на притежателя на бутилки с вода клетки багажник планинско колоездене клетки пътен под наем на бутилки притежателите

j142343
В наличност
22.44лв. 23.62лв.

Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след пускането на поръчката. 2.Jetica.eu ще разгледа вашия плащане в рамките на 24 часа след приключване на плащането, и ние ще се погрижим за вашия oder, като само от време на процеса да приключи. 3.възстановяване на средства, причинен от вдигането на поръчката, споразумение за връщането или медиация, ще бъде обработена веднага, и това може да отнеме 7-10 работни дни, за да достигне своя сметка. 1.Поща на Китай е добре за повечето клиенти,тъй като няма митнически такси обикновено(с 30-60 дни за доставка); 2.Ние не поемаме никакви допълнителни вносни мита, данъци и такси в страната на местоназначението на пратката, както и транспортната компания ще cellect му от купувача при доставката. 3.Ние обявяваме реална стойност и име, ако имате специална заявка,моля, оставете вашите бележки поръчка, бихме могли да обяви по-ниска от реалната стойност. 4.всички колети, изпратени по обикновена поща(CN Post), имат ограничен теглото в рамките на 2 кг,така че,ако вашето помещение е с наднормено тегло, ние ще организираме вашата стока чрез 2 на пратката. 1.пълно възстановяване на сумата ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние. 2.Продукт, който е повреден илилипсващите компоненти не подлежат на връщане. 3.купувачите са отговорни за обратна доставка с подходяща опаковка. 4.След като получите стоката,ние веднага ще ви възстановим парите. 1.Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Описание & материали от въглеродни влакна съставна конструкция подсилен спирачен лост зона 3K въглеродни тъкат материал:пълен въглеродни влакна покритие:матиран гланц тегло: 23g технически спецификации:подходяща за диаметъра на 72-74 мм бутилка тип на мотора: планински велосипеди/пътен под наем 1 години качеството на guarante премина Европа Сандарды и стандарти на Япония JIS.

1.Можете да направите плащане чрез посочените по-горе методи за плащане.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди.ако сте доволни от нашите стоки и услуги. 2.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас.на първо място, преди да напуснат отрицателна обратна връзка. 3.ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Етикети: притежателят на въглерод наем, велосипедна клетка, велосипедна клетка carbon, въглероден притежателя, клетка мтб, въглероден барабан, бутылочная клетка carbon white, закопчалка за каране на велосипед бутилки, титуляр бутылочной клетки, велосипеден барабан.

Спецификация

  • Тип На Мотора: Планински / пътен под наем
  • Номер На Модела: Клетка За Бутилка С Вода
  • търговска марка: fcfb
  • Завърши: 3K матиран гланц
  • Материал: пълно въглеродни влакна
  • Тегло: appro x 23g/pcs
  • Основен Цвят: например, снимки
  • Тегло (г): 25 гр