Персонални ключодържатели PVC производство на поръчка е вашият собствен Лого дизайн Ключодържател пръстени за ключове собствен дизайн за търговия на едро

j114504
В наличност
1 316.74лв.

Моля, внимателно прочетете този списък, благодаря !

Този списък е предназначен за изготвения по поръчка на персонализирани изображения ,всякакви видове дизайн,символи или вашето собствено лого на отбора /бизнес,,, и т.н. материал :PVC може да бъде направен в шармы обувки,ключодържатели,магнити за хладилник,кламери, висулки,колиета,икони, и т.н. - Цитат, както е показано по-долу : MOQ всеки дизайн е 500шт,цената на мухъл е USD30-USD60 цена единица на измерване е USD0.14-0.5 ( зависи от вашия проект ,включително и размера и дебелината) В съобщението,pls показват ми снимка подгонянных дизайн и размер .Повече информация, pls са свободни да излезе съобщение до нас.Надявам се да има бизнес с вас!

Етикети: Индивидуалният Дизайн, ключодържател персона, ключ занаятчия, потребителски клавиши за механична клавиатура, Направени По Поръчка, Човек, ключодържател жени, верижна ключ, ключодържател лот, митническо със собственото си лого.

Спецификация

  • Тип На Метали: НЯМА
  • Произход: CN(произход)
  • Глоба или мода: Модни модели