Бродерия FIREFIGHTER TIL THE END Patches MC Biker Patches жилетка IRON - ON Back на мотоциклет от изкуствена кожа за жилетных сака

j166819
В наличност
11.21лв. 14.01лв.

Името на елемента: ютия върху кръпка материал: бродирани как да използвате: 1. място на парче, където искате той да е бил. 2. покрийте с лепенка тънка кърпа,а след това прогладьте.Избягвайте използването на желязо директно на пластыре, за да защити patch при висока температура. 3. продължавайте да натискате ютия около 30-50 секунди и темпо.около 120-150(зависи от дебелината на тъканта). 4. отодвиньте ютия настрана, изчакайте, докато кръпката е напълно изстинал. 5. ако ангажиментът не е съвършено,моля, повторете действието на 3) и 4).Можете също така да шият така, че той никога не отваливался. 1.Начин перевозкы на пратката: ние ще изпратим продуктите до вас Парцеллой на въздуха стълб кит за въздуха. 2.Срок на доставка:15-60 работни дни въздушна поща.Ако не получите пратката в рамките на 60 работни дни, Бразилия ще бъде по-дълго. моля, пишете ни и, моля, не оставяйте лоша обратна връзка или открит спор. 3. купувачът е отговорен за митническо оформяне и митнически, данъчни, събирана в страната на купувача.Моля, потвърдете адрес за кореспонденция в профила си, за безпроблемна доставка. 4. 100% възвръщаемост на плащането, ако не получите петна в продължение на 65 дни. 5.за руски клиенти,моля кажете пълното си/ИМЕ на поръчка.Благодарим ви.

Етикети: MC patch, mc деним яке, немски байкерские ленти, формовани мотоциклет кръпка, кожена нашивка, участък от кожата, жена колоездач петна, ремонт на кожени кръпки заедно, огромен мотоциклет кръпка, байкерская ивица.

Спецификация

  • Техника: Бродирана
  • Номер На Модела: БЖ-65
  • Вид На Продукта: Пластира
  • Стил: Желязо-На
  • Персонални: ДА
  • Размер: 12.5*16.4cm
  • Характеристика: 3D