Tsukineko Delicata многофункционален метален тъмен мат голям /малък с течно масло може да се добави бескислотный нетоксичен лесен за почистване

j120879
В наличност
12.86лв. 13.98лв.

Описание: Tsukineko Tsukasa Delicata многофункционални метални штемпельная тампон голяма, боя на водна основа, бескислотная нетоксичная, лесно се суши и лесен за почистване, може да се използва за всички видове хартия, като например:включително мелованный картон, черен картон и т.н., тъкани, дърво и др Пигмент съдържа чувствителен метален прах, печат влияние от обичайната актуално метал по-реална, ярка, по-прекрасна внезапна чар и не увянет, мрачен.Използването на много черен тампона, тъй като е на водна основа разреди, останал метал забелязан представлява една уникална естетическа форма.Тази серия от продукти, подходящи за всички видове празнични украси обличане, пълна с цвят и пълен с жизненост.

Инструкции за употреба и предпазни мерки:

1 Ползи, използвайте пусковую площадка штемпеля нежно погладьте в печата, еднакъв цвят може да проштемпелевать, ако отпечатък на цветовете, тогава можете да се повтаря действието.

2, отпечатани на тъкани, преди всичко, за да се запази чиста кърпа, за първи път водата не е под кърпа, се препоръчва да се пере след пробиване, докато маслото не изсъхне глад в продължение на 15 секунди 160 градуса по Целзий.за увеличаване на ефекта на плътен цвят, но поради различни видове тъкани степента на измиване ще бъде различна.Например, по време на операцията фигура штампуется неправилно или мастило се придържаме към облеклото си, моля, незабавно изплакнете препарат за почистване.

3. при печат върху дърво можете да използвате сешоар за пълно изсъхване.

4. За да се удължи срока на експлоатация, съхранение штемпельной подложки трябва да гарантират, че на тъмно, сухо място, заедно с добра капак за поддържане на капака малко по-горе.

5. Този продукт комплементарная печатна боя замяна може да замени.

Етикети: чернильная панел, пускови площадки печат за нокти, тампон, чернильная тампон epson ink pad, Тим Холц беда азотен мини тампони мастило, стазон, черно мастило за печат, мастило Бележник stazon, Печат, чернильная възглавница.

Спецификация

  • Номер На Модела: GL-DE-19
  • Материал: Метални
  • Воспользуйся: Украса
  • Тип: Стандартен Печат

1998 Yulichka
2020-11-02
3/5
I didn't receive the parcel.
Olgakort2006
2020-11-02
3/5
Didn't receive the parcel.
Moneyboy17
2020-10-15
5/5
Everything, like Again
A Thistle32
2020-11-02
3/5
Received the refund.
Neonilin1
2020-11-02
3/5
Didn't receive the parcel.