Високо Качество На Таро Кутия За Съхранение На Двойна Кожена Колекция Настолна Игра Игра На Скоростната Преносим Таро Игра На Скоростната

j148838
В наличност
15.08лв. 51.99лв.

1.кожен материал, устойчива на износване и лесна. 2.за настолна игра, за съхранение на карти Таро, покер карти и т.н. 3.лек, с малки размери и лесен за носене. 4.It защитава вашите карти Таро от кражби и загуби.

Име:кутия за съхранение на карти Таро цвят: черен, син, червен, материал: PU вътрешен размер: 125*75*25 мм е подходящ за размера на картата: 70*120 мм капацитет: около 80 карти списък на пакетите: 1*кутия за съхранение на карти Таро топло напомняне: 1. Всички снимки са професионално калибриран.Въпреки това, поради различно осветление и от различни настройки на дисплейного оборудване образи и предмети, които виждате, може да бъде леко предубедени. 2. данните са измерени ръчно, може да има някои отклонения, но това няма да повлияе на използването.

Етикети: 78 комплект, китайското Таро, mtool кутия за съхранение, Играта, Таро де тесте, ябълков червей, кутия за карти Таро, голяма колода Таро, колода Таро, омагьосана гора Таро.

Спецификация

  • Номер На Модела: Съхранение На Таро-Q