Нов Xiaomi Mijia Mi иригатор за устната кухина, " стоматологичен промыватель високочестотен импулсен поток на вода за стабилизиране на напрежение 4 нарези ниво 200 мл

j161142
В наличност
83.58лв. 141.65лв.

Дълбоко Почистване И

Пълното прочистване на зъбите и десневой бразди е виновник за такива заболявания на устната кухина, като на кариес и възпаление на венците.Обикновените четки за зъби и зъбни конци е трудно дълбоко четка за премахване на мръсотия, както пулсиращи потока на водата, генериран от паста за измиване, може да проникне в зъбите и десневую бразда, да се измие остатъците от храна и предпазване от заболявания на устната кухина.

Межзубная десневая бразда

"Хардкорная" мощност, ефективно почистване

Снабден с новата въглища четка интелигентна двигател с постоянен магнит, с налягане на водата до 140PSI *, той може да генерира 1400 пъти в минута високочестотен импулсен воден стълб *, да проникнат дълбоко в празнина между зъбите и устната кухина, бързо се отмива остатъците от храна и защита на венците.

Система за стабилизиране на напрежение

С помощта на уникалната система за стабилизиране на напрежението, той може да наблюдава стабилен изход на налягането на водата, така че пуансон може да подаде силен и мощен импулсен поток вода при ниска мощност и винаги се поддържа опреснявате опит.

Професионална дюза точното чисто

Диаметърът на стандартната дюза е само 0,6 мм, което позволява лесно да се придвижвате между зъбите и точно почистване на зъбите и мъртвите ъгли на устата.Дълбоко почистване на зъбите могат ефективно да предотвратят подобни проблеми със зъбите, като кариес и възпаление на венците.

4 професионална дюза

Удовлетворяйте на разнообразните нужди на устната кухина | стандартен накрайник е подходящ за ежедневно почистване на зъбите, дълбоко почистване на межзубных и задните моляров от мръсотия. | Накрайник за почистване на езика, Ежедневно почистване на кожа език и задръжте дишането си. | Ортодонтическая наставка скоби са предназначени за партита, както и остатъци от храна в брекетах се отмива. | Пародонтальная имат наставка тя може да бъде дълбоко почиства в 6-мм зубоврачебных торби, подходящи за пациенти с гингивитом и пародонтитом.

Отговаря на стандартите на FDA на САЩ

Той отговаря на стандартите за безопасност на храните и лекарствата FDA на САЩ и се възползва от материали клас в контакт с храни, които са безопасни и са безопасни и могат да бъдат използвани с увереност.

4-скорост режим с памет

С функция за запаметяване на шаблона всеки път, когато включите му, това е любимата режим. / Силен режим на силен натиск на вода, дълбоко почистване на межзубных, задънена улица на упоритите петна. / Стандартен режим на стандартно налягане на водата, ефективно почистване, подходящ за повечето хора. / Чувствителен режим лек натиск на вода, е подходящ за напълно начинаещи и хора с чувствителна уста. / Налягане на водата гасител на изходните преобразуване на честотата на режима на гасител на изходните може массажировать на венците и капка устно кървене.

Умно 2-минутно изключване внимателно всеки момент

След като машината ще се включи в продължение на 2 минути, прорезыватель автоматично ще спре да работи, за да се избегне увреждане на сухо горенето на потребителя забывания изключите машината.

Резервоар за вода с голям капацитет 200 мл

200 мл голям капацитет на резервоара за вода може да се пълни с вода веднъж, за да отговори на нуждите на почистване на зъбите.

Подвижна дизайн на резервоара за вода за лесно почистване и хигиенни полза

Резервоар за вода и дюзата са изработени от много прозрачен материал, и мръсотията в резервоара за вода добре се вижда.Разглобяема конструкция на резервоар за вода лесна за своевременно почистване на кал, прах и други замърсители в резервоар за вода, запазвайки я суха и чиста.

Етикети: иригатор xiaomi mijia, infinix note 7, Mi Ксиоми, 3 xaomi, тежък кардан стабилизатор, стоматологичен инструмент, Ксиоми, mijia xiaomi, h иригатор за устната кухина, ацдентская корона.

Спецификация

  • Източник На Захранване: Акумулаторна Батерия
  • търговска марка: Xiaomi
  • Номер На Модела: Xiaomi Mijia Mi Иригатор За Устната Кухина
  • Тип: Електрически Иригатор На Устната Кухина
  • Сертифициране На Качеството На Продукта: 3C
  • Произход: CN(произход)
  • Възрастова Група: Възрастни

Goldeneagle56
2020-12-06
5/5
ㅈ ㅇ ㅇ
Ralph 14
2021-02-08
5/5
Good quality, fast delivery.