Formax420 алуминиева ръчно тръба за пушачи тръба за тютюн Имат специална тръба

j116640
В наличност
11.06лв. 12.29лв.

Не съдържа никакви вредни вещества добавете един пакет 5 екрани тръби метал Высокомарочная конструкция от алуминиева сплав Formax420, се уверете, че че пушите висок размер:7 cm*4cm

В традиционните главоболие, магазини вече можете да се разболеят лош избор, високи цени и липса на обслужване на клиентите.Но сега, в онлайн-магазина Formax420 headshop, ние предлагаме различни дробилки билки, промокающие пирони, лули, стъклен бонг, водопроводните тръби и други аксесоари за пушачи.Всичко на достъпна цена.Освен това, ние винаги сме в играта влизаме, за да даде на клиентите най-добрия опит.Сега можете да намерите идеалната курительные изделия на най-ниската цена, дори и да не ставате от дивана.Освен това, имаме достатъчно запаси за всяко дребно на продукта, и ако се купуват в насипно състояние, ние можем не само да ви осигури бърза опаковане и корабоплаването, но и специални отстъпки.

1.обслужване на клиентите-това е една от най-полезните и полезни части, за да бъде консуматор.Можете да зададете всеки въпрос, който бихте искали да се помогне да завърши своето решение за идеалния продукт за вас.Независимо от това, кои услуги на превоза или коя тръба е подходяща за използване на нашите продукти, ние винаги се радваме да помогнем.Нашият екип за обслужване на клиенти, съставен от знаещи служители, които са готови да ви помогне по всякакъв възможен начин. 2.моля, да ни изпратите съобщение директно чрез историята на вашите поръчки или на страницата на профила. 3. ние 7/24 за работа и обещаваме да отговори на всяка поща в рамките на 24 часа.

1.моля, уверете се, че "адрес за доставка" - това е вашият потвърден адрес. 2. ние ще обработим вашата поръчка в рамките на 1-2 работни дни в нормален режим след потвърждаване на плащането.Наистина, ние проверяваме всички са в добро състояние, преди да изпратите вашата стока. 3. въпреки това, което ние проверяваме всеки детайл, преди да изпратите парцели нашия грузоотправителю, понякога някои от нашите клиенти също могат да твърдят, че те са били повредени продукти.Моля, не се притеснявайте, ако не можете да се сблъскате с подобна ситуация.Ние предлагаме пълно възстановяване на сумата или безплатна замяна на услуги за всяка поръчка, който е получен в продължение на 14 дни.Моля, първо се свържете с нас и ние ще ви кажем как да си върне парите или да ги получите обратно. 4. ние предлагаме номер за проследяване на всяка поръчка.Ако не можете да намерите вашия номер за проследяване,моля, свържете се с нас и ние ще се радваме незабавно да проследят пратката от наша страна. 5. ние предоставяме безплатна доставка за повечето страни.Моля, проверете раздела доставка и плащания, за получаване на по-подробна информация. 6.Ако искате по-бърза доставка,ние можем да предоставим други методи за експресна доставка.Можете да намерите допълнителна цена на доставка в раздела доставка и плащания автоматично.Ние предлагаме бърз експрес за поръчки над 100 долара, и ако сте закупуване на едро, моля свържете се с нас, ние ще подготвим специална оферта и бърз начин на доставка за вас.

1.Ние предлагаме гаранция за качеството на нашия продукт. 2.Ние отказваме да се върне, без никаква връзка. 3. Ако получите повредени или неработоспособные продукти, моля, изпратете ни снимка на получените продукти, както и кратко описание на вашия проблем.Ще издадем връщане или замяна на нова в рамките на 24-48 часа. 4. Ние също така даваме гаранция за 14 дни без причина за връщане на услуги.Американски клиенти могат да изпратите пратката USPS в нашия американския Център за връщане.Клиенти от други страни, трябва да изпратите продуктите си в нашия склад в Китай.Купувачът трябва да плати връщане на цената перевозкы на пратката, ако продуктите не отговарят на никаква проблем за качество.

Етикети: хеликоптер formax420, брилянтна димна тръба, алуминиева тръба, хеликоптер билки, тръбен гърне, тютюн за лула тютюн, държач за тръба, раздробяване на тютюн, алуминиева тръба, алуминиева тръба.

Спецификация

  • Форма: Свободна Тип
  • Материал: Метални
  • търговска марка: СЛЕД КАТО ПОРАСНЕ А

Gazdarov Aslan
2021-02-02
3/5
bent