110~240 120 W 6 Нива на Microplush електрическа топла вода чанта за рамо на шията, на гърба, на гръбначния стълб, краката аналгезия зимата е по-топла 75x40 см 60x30 см

j157286
В наличност
49.02лв. 79.07лв.

Горещо обжатие помага на топлина реже на мускулите, като същевременно осигуряват пристрелнный отменя, и постоянно развиващите топлина тампон отопление премахва болката, връзка и болки в мускулите.Осигурява успокояваща гипертермию за гърба, корема, задните части и краката.

Характеристика:

- Топлинна Терапия Увеличава Притока На Кръв

Топлинна терапия увеличава притока на кръв към болните части на тялото, в резултат на което мускулите се отпуснете и зарастването е по-бързо.

- 6 Настройки На Топлина

Конфигурирайте своя комфорт с избор от 6 настройки на топлината, и вие можете да изберете, за да позволи на стартера площадка работи непрекъснато или да се използва таймер, за да се адаптира настройките на топлината в продължение до 2 часа.Уникален брояч показва готовността на площадки за малко да я отопление.

- Терапия на топлина за скованост на мускулите

След дългия, напрегнат ден съвсем естествено изпитвате скованост в областта на врата и раменете.Ако не се лекува, а след това напрежение може да предизвика растежа на напрежение, мускулни болки и главоболие.

- Отпуснете Мускулите Ноющие

Топлинна терапия може да увеличи притока на кръв и да се отпуснете обтегнати, ноющие мускулите.Вие ще оцените мека кърпа и легкодоступное и удобно цифрово управление.

- Успокояваща топлина за 30 секунди

Технология на топлинна ястия помага да се осигури успокояващ топлинен облекчение в продължение на 30 секунди за бързо загряване и бързо облекчение.Почувствайте, как топлинна терапия помага за увеличаване на притока на кръв към болните части за отпускане на мускулите и по-бързото зарастване.

Спецификация:

Модел: TK-HP3016

Материал: Фланела

Цвят: Сив

Температурен Диапазон:40-60℃

Регулиране на времето: 30-120мин

Размер: 75 x 40cm / 29.9 x 15.7 in;60 x 30см / 23.6 x 11.8 in

Напрежение на ток: 110~240V

Мощност: 120 W

Автоматично изключване след 2 часа, за да се гарантира безопасната употреба

Пакет Са Включени:

1 x много по-голяма топло с контролер

1 x ac адаптер

1 x ръководство за експлоатация

Етикети: облекчение невропатия, притопляне легла, топлината на краката, електрическа топло за коленете, подложка за отопление на стола, електрическа топло, поясная топло, топлинното рамо, краката топли, нагревател usb.

Спецификация

  • Материал: Памук
  • Произход: CN(произход)
  • Силата на: 101 W и по-висока

Chikan88
2020-08-24
5/5
arrived in a very good condition