Автомобилни стикери прекрасен Еднорог забавна карикатура водоустойчив слънцезащитен крем винилови стикери, оформление на автомобила начало декор стикер,15 см*13см

j30342
В наличност
3.38лв. 8.42лв.

Стикери прекрасен Еднорог забавна карикатура водоустойчив слънцезащитен винил стайлинг автомобили Home Decor стикер, 15 см*13см

Чисто нов, силен гъвкавост и добро качество.Лесна инсталация, просто го поставете подходящи за всички превозни средства.

Материал: висококачествен PVC материал за защита на околната среда, водоустойчив и слънцезащитен крем, не избледнява

размер: 15 см*13см

Пакетът включва:

1 X автомобилни стикери прекрасен Еднорог забавна карикатура водоустойчив слънцезащитен винил стайлинг автомобили Home Decor стикер,15 см*13см

Цвят: както е показано на фигура

① Метод паста малки автомобилни стикери с помощта на (сух метод паста)

Инструменти: парцали, чистачи или кредитни карти

1. Почистете тялото и дръжте го сух.

2. Определете местоположението на паста.При нормални обстоятелства бавно наклеивайте паста, едновременно соскабливая си инструменти и отваряне на долната хартия.

3. Ако снимката не е голям, можете също така да откъсне прозрачна трансферную фолио и етикети, преди наклеиванием.Но трябва да бъдете внимателни, за да не предизвика случайно залепване.

4.след залепване соскобните и натиснете още и още няколко пъти.Бистра передаточная мембрана е била изтрита.

5.през вратата и шев на автомобила с нож на изкуството, към вътрешността на чантата.

6. Не позволявайте на наклейкам и тялото да има някакво разделение или издатина.

② Начин за залепване на едрогабаритни автомобилни стикери с (мокри начин залепване):

Инструменти: парцали, пръскачки, чистачи или кредитни карти

1. Почистете корпуса и равномерно спрей вода в части от корпуса, които ще се поставят, за да се намали вискозитета на етикети и да се улесни настройката на позиции.

2. определете местоположението на паста.Бавно една страна да се прилага, при това внимателно соскоблить инструмент, едновременно разкриване на хартия.

3.в случай на дръжката на вратата или анти-триене на уплътнението, материал ще бъде отрязан и ще бъде обвит според ситуацията.

4. правилно регулиране на позицията.След потвърждаване на общото фигурата, избършете водата и мехурчета няколко пъти.Бистра передаточная мембрана е била изтрита.

5. на вратата на колата и shwe художествен с нож, до вътрешната страна на чантата.

6. Не позволявайте да стикери и корпуса са имали някакво разделение или выступание.

7. опитайте се да дадете влага в етикети изсъхне напълно, и ако е възможно, може да се проведе умерено нагряване и сушене.В зависимост от времето измийте колата си през ден-два

Начин на почистване:

Внимателно поцарапайте край етикети нокът и напълно се откъснете от нея.Той няма да остави никакви следи и няма да навреди на боята.През зимата, когато е студено и е невъзможно да отстраните ръбове и ъгли, самозалепваща лента е възможно, тъй като трябва да се нагрява с електрически сешоар, както лепило е лесно да се премахне, след като са омекотени.

Култура етикети:

Известно е, че автомобилни стикери, широко известни като "Ла Хуа", се появи в Съединените Щати.Първо той се появява под формата на обществеността, както и постепенно е преобразувано по време на един вид автомобилна обков с усъвършенстване на хуманитарните науки.

Различни "теглене на цветя" могат да ви накарат да се чувстват по-различно.Как да направя "Ла Хуа" по-персонализирани, изцяло собственост на вашия личен стил!В състезанията ще открием, че всяка машина красочна и привлекателна.

Това е и има ефект на етикети на тялото.

Етикети: хот - род пръчици, маска "Уоркрафт", 50 р, автомобилна стикер еднорог, бяла автомобили стикер винил еднорог, капка стълб, модел украшение на еднорога, играчка еднорог, автомобилна стикер еднорог, къща декор.

Спецификация

 • Опаковка: Идва На Неправителствени
 • Дължина На Продукта: 15cm
 • Модел: Животински Модел
 • Широчина На Продукта: 13cm
 • Вид На Материала: PVC
 • Поставянето На Стикери: Всички Тяло
 • Височина На Продукта: 0.01cm
 • Тип Етикети: Творчески Етикети
 • Произход: CN(произход)
 • Дизайн: Домашни любимци
 • Категория: Стикери
 • Тип: Залепваща Стикер