Реле на стартера компресор PTC за Dehumidifier P6r8mc Mar28 замораживателя хладилника

j155474
В наличност
8.27лв. 13.13лв.

100% чисто нов и високо качество

Характеристики:

Устройството предпазва веригата от прекомерно покачване на ток и високи температури.

При използване той се свързва последователно във веригата.В нормални условия на неговото съпротивление е голямо и загуби са малки, което не влияе върху нормалната работа на схемата.

Ако има претоварване работен ток (например, късо съединение), температурата му се повишава.Стойността на съпротивлението се увеличава и достига в рамките на ограничението на тока, за да се избегне повреда на компоненти във веригата.

Когато неизправността продължава, температурата на устройството PTC автоматично пада и се връща в състояние на ниско съпротивление.

Само реле на стартера компресор PTC, други аксесоари демо на снимката не са включени!

Спецификация:

Материал: ABS & metal

Размери: 2.9x2.8x2.3cm/1.14x1.1x0.91inch

Цвят: Черен

Брой: 1 Бр.

Забележка: 1. Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

2.поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва:

1 x реле на стартера компресор PTC (без търговията на дребно опаковки)

Етикети: реле ptc, местните част на хладилника, стартер ptc, хладилна инсталация електронна, компрессорные хладилници 12V, нагревател ptc, стартер на хладилника, 12v 6a си сам " електронен полупроводници, хладилник, реле за налягане на компресора, преносим компресор хладилни хладилник.

Спецификация

  • Номер На Модела: XD1182
  • Тип: Детайли На Хладилника
  • Цвят: Черен
  • търговска марка: HNGCHOIGE