Гореща продажба на ЗК Access Control Panel за четири врати C3-400 Card Access Control Board Door Panel Controller

j115410
В наличност
110.66лв. 116.48лв.

1. мултиплен мярка хардуерна защита има защита от претоварване на виновните, защита от пренапрежения, защита от задни електрически източник на захранване, и всички входящи и изходящи клемм. 2. интеграция с други системи за сигурност C3-400 може да се интегрира с други системи за сигурност, като ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, пожароизвестяване, BAS(система за автоматизация на сгради) и други системи за настройки на общата система за сигурност. 3. поддържа Различен четец Wiegand формат за подкрепа на регулатора Различен wiegand, и може да се свърже към различни читателя, включително и на четец на карти, лична карта, четец на карти MF и скрити читателя etc. 4. входни/изходни портове за управление на врати, се свързват с различни сензори, сигнализациями, бутони за излизане, електрическа брава и други устройства. 5. разнообразие от функции за свързване като се използва или епизод, или връзка TCP / IP, тя осигурява надеждна мрежова система 6. развит софтуер структура B/S лесно се манипулира системата браузър от вашия КОМПЮТЪР на клиента. 7. нормално отворен, след като първо перфокарту можете да настроите 8. Мониторинг на състоянието на вратите е в реално време чрезконтрол на софтуер, то позволява в реално време да наблюдава и контролира отваряне и затваряне на врати на цялата система. 8. Проста Конфигурация На Системата За Контрол На Достъпа 9. Функция за заключване се свързва с различни врати с особена логика, че една врата е отворена, а други трябва да бъдат затворени. 10. Работа с множество карти, тази функция се използва за управление на посетителите или за управление по някакъв специален высокозащищенным място.Система ZKAccess са изградени върху гъвкави, отворени технологии за софтуер за управление, мониторинг в реално време и управление на вашата система за контрол на достъпа на всички от вашия браузър, без допълнителен софтуер за инсталиране.Нашата сигурна публикувана в Интернет инфраструктура и централизирана онлайн администрация намаляват цените на ИТ и ви позволяват лесно да управлявате всички ваши точки подход в единични положение.универсални характеристики на дизайна К3-400С се грижат за настоящите и бъдещите нужди лесно и ефективно.Това е един от най-здравите и надеждни контролери на пазара, с множество вградени функции.C3-400 могат да обменят данни със скорост 38,4 Кбит/с чрез конфигурацията на RS-485 или мрежа Ethernet TCP / IP.Той може да съхранява до 30 000 картодържатели.SDK (Software Development Kit) на разположение на клиента за интеграция на контролера на съществуващия софтуер за контрол на достъпа или за разработване на нов софтуер.

Врати се отварят, когато определеното брой на регистрираните карти се чете заедно. 11. Защита От Обратно Преминаване На 12. Режим На Налягане 13. Достъпен SDK Системен интегратор може да използва SDK за интегриране на оборудването в своята съществуващата софтуерна система за контрол на достъпа или за разработване на нов софтуер.

Етикети: система за контрол на достъп, дъска за достъп, Шум, предавател nfc, c3 400, готова храна панел за видеодомофон, Контрол На Достъп, склад rfid, комплект за вътрешна връзка dahua, контрол на достъп пр.

Спецификация

 • Разстояние Виганда: ≤80 м
 • Информационни материали: RS485, TCP/IP
 • Индивидуално: ДА
 • Номер На Модела: C3-400
 • Произход: CN(произход)
 • Мощност / Ток: DC 9.6 V-14.4 V, Расклассифицированное максимално 1A
 • Размер: 160*106*16(mm)
 • Потребител: 30,000
 • Посока: НЯМА
 • Порт Четец: 4ea (26bit Wiegand, 8bit Burst за ПИН-код)
 • Буфер Събития: 100,000
 • търговска марка: ximiir