Отслабване масажор EMS безжичен мускулен стимулатор треньор електрически бедрата треньор умен фитнес коремна тренировка загуба на телесно тегло

j142712
В наличност
11.56лв. 36.14лв.

Ако искате едро / директна доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние обещаваме бърза доставка в рамките на 24 часа.

Треньор EMS за бедрата

Характеристика:

EMS Треньор може да ви помогне да тонизира, да тегли и укрепване на бедрата и задните части, за които винаги сте мечтали!

С U-образна покритие за горната част на бедрата.

Риск на дома, в салона и офиса.

Ергономична конструкция на подложката осигурява отлична адхезия към бедрата.

Електро седалището мускулите

Етапи на работа:

Махнете капака на отделението за батерията

Инсталиране на батерията 2PCS AAA правилно

Прикрепете уреда към пусковую площадка вальм

Свали лист за съхранение

Поставете уплътнението на бедрата към бедрата

Натиснете бутона ON / INC за включване

Щракнете върху програмата, за да изберете желания режим

Натиснете бутона ON / INC за увеличаване на интензивността или бутона OFF / DEC за намаляване на интензивността

Flex и се наслаждавайте

Мускулен Треньор

Характеристика:

Упражнение за мускулите - Упражнения коремните мускули, мускулите на ръцете, мускулите, кръста, мускулите на краката и други части на тялото, чак до мускулен формиращ ефект.Например, шест мускулите на корема, русалочья линия и така нататък.

Тънък - роля на мускулите на лицето, експанзионистична мускулен нерв, импулс на движение сигнала към мускулите, подобряване на мускулите завършване на движението намаляване на разхода на енергия, изгарянето на твърде много мазнини, за да се постигне загуба на тегло.

Мускулна сила - мускул в рамките на определен период от време, за бойни тренировки, сила на ръцете, силата на краката и силата на кръста постепенно ще намалява, използване на фитнес може да поддържа мускулната активност, така че състоянието на мускулната енергия пълна сила не ще се разпадне.

Внимание:

За първоначална употреба, моля, опитайте с ниска интензивност, за да се адаптира устройство, по-късно можете да опитате с по-високо ниво на интензивност.

Устройството автоматично ще се изключи след около 12 секунди, ако нищо не направите.

Моля, отново се покрива с лепило подложки защитния слой след тренировка, за да се предотврати изсъхване на лепилен уплътнения.

Етапи на работа:

Отворете капака на отделението за батерията, поставете 2 батерии тип ААА.

Поставете устройството на гелевую възглавница с помощта на бутона snap on.

Поставете инчов тампон на тялото си.

Натиснете бутона ВКЛ. за да тече, след това изберете режим, на няколко пъти чрез натискане на бутона "програмата".Всеки път, когато натиснете бутона "програма", запали друга светодиод, който показва една от 5 предварително програмирани процедури упражнения.Изберете желаната програма.

Натиснете бутона ON/ВКЛ няколко пъти, за леко увеличаване на интензивността.Вие ще забележите, изтръпване, преди напрежението в мускулите.След като мускулите се понижи, тя ще е спокойна и отпусната.Регулиране на интензивността в съответствие с вашите ниво на комфорт трябва да се чувстват силни, но комфортен намаляване на мускулите.

Интензивността е 10-степенна скоростна кутия.С всяко натискане на бутона on/ВКЛ можете да увеличите интензивността на една стъпка, с всяко натискане на бутона за изключване/dec намалявате интензивността една стъпка.

За да изключите устройството, натиснете върху бутона OFF/LOW няколко пъти, докато светодиодът няма да угасне.

Пакет Са Включени:

EMS хип-треньор включват :

1 X хип-треньор Pad

Етикети: тренажор за задните части, гел ems hip, гел масажна възглавница, элетрический стимулатор на мускулите, dhl, тренажор за талия sa, корем, електронна стимулация на мускулите, мъжки мускулен стимулатор, EMS Hip Trainer.

Спецификация

 • Тип Елемент: Тренажор За Бедрата И Задните Части
 • Номер На Модела: Мускулен Стимулатор
 • Задвижвани от: 2 батерии тип ААА
 • Материал: PU
 • търговска марка: Дихателните Шейды
 • Приложение: Тяло
 • Размер: Multi Size SML
 • Цвят: Черен
 • Тип: Масаж И Релакс
 • Произход: CN(произход)
 • Как Да Използвате: моля, прочетете манаул или вижте видео тук